Tayini çıkan Jandarma personeline veda yemeği

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN

Tayini çıkan Jandarma personeline veda yemeği

Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan bazı personel, görev sürelerinin dolması nedeniyle ülkemizin değişik il ve ilçelerine tayin yoluyla gidiyor. İlçe Jandarma Komutanlığı da, görev yeri değişikliği nedeniyle ilçemizden ayrılacak olan personele bir veda yemeği düzenledi.

 

Milas İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen yemeğe, ilçemiz merkezi ve bağlı mahallelerin karakol komutanlarının yanı sıra, Milas Kaymakamı Eren Arslan da katıldı.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, tayin yoluyla ilçemizden ayrılacak olan jandarma personeli için düzenlenen yemekte; “Milas, oldukça geniş ve dağınık bir coğrafyaya sahip bir ilçe. Dolayısıyla bu tür yerleşim bölgelerinde görev yapmak zordur, ancak tüm arkadaşlarım büyük bir özveri ve üstlendikleri görev ve sorumluluğu severek yerine getirme gayreti içinde olduklarından bu zorluğu kolayca aşıyorlar.Bu anlamda tüm mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.Onlarla birlikte çalışmaktan, ülkemize ve halkımıza birlikte hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. Aramızdan ayrılarak başka bölgelerde görev yapacak olan tüm arkadaşlarıma, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” derken, Milas Kaymakamı Eren Arslan da kısa bir konuşma yaparak, görev süreleri boyunca verdikleri emek ve gösterdikleri fedakarlık için teşekkür ederek şunları söyledi:

“İlçemizdeki görev sürenizi tamamlayarak ülkemizin değişik bölgelerine gidecek ve orada yine aynı görev ve sorumluluk bilinciyle milletimize ve ülkemize hizmet edeceksiniz. 2018 yılı atama döneminde tayini çıkan Jandarma personellerimiz için İlçe Jandarma Komutanlığımızca düzenlenen bu veda yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğumu bilmenizi isterim. Sizleri Milas’tan uğurlarken, burada elde ettiğiniz başarıyı, yeni görev yerinizde de yakalayacağınızdan hiç kuşkum yok.Hepinize teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinizde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun...”

Yapılan konuşmaların ardından tayin yoluyla ilçemizden ayrılacak olan personele birer teşekkür plaketi verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık