Tellerini satmak için lastikleri yakınca …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Tellerini satmak için lastikleri yakınca …

İlçemiz Emek mahallesindeki Sanayi Sitesinde herkesin yakından tanıdığı, “akli dengesi yerinde olmayan” ve hurda toplayarak geçimini sağlayan bir yurttaşımız, Kireç ocaklarının bulunduğu bölgede çeşitli ebatlardaki otomobil, kamyon lastiklerini, içindeki telleri almak için ateşe verdi.

Bölgede bir anda yükselen ve gökyüzünü kapkara saran dumanları fark eden sanayi sitesi esnafları, alevler etrafa sıçramadan Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye Ekip Amirliğine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri lastik tutuşmasıyla oluşan yangını büyümeden söndürdü.Görgü tanıkları ise bu bölgede sürekli lastiklerin tutuşturulması nedeniyle yangınların çıktığını ve buradaki lastikleri içindeki telleri çıkartıp satmak amaçlı, sanayi sitesinde herkesin tanıdığı ve akli dengesinin yerinde olmadığı bilinen C. lakaplı vatandaşın ateşe verdiğini söylediler.

Olay yerindeki vatandaşlar “Bu şahıs gece gündüz demeden sürekli lastikleri yakıyor. İtfaiye ve Orman işletmesi görevlilerini ve bizleri gereksiz yere meşgul ederek illallah dedirtti.Cezai ehliyeti olmadığı için yetkililer de çaresiz kalıyor.Korkarız bir gün sanayi sitesini komple yakacak” diyerek endişe ve tepkilerini dile getirdiler.

Polis ise, lastikleri ateşe veren hurdacıyı arıyor ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık