“Temizlenmiş Taze Bütün Levrek”

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

“Temizlenmiş Taze Bütün Levrek”

 

Kılıç Deniz’den “Temizlenmiş Taze Bütün Levrek” ile ilgili olarak yapılan açıklamada,

“En çok tercih edilen balık türlerinden levrek, yılın büyük bir bölümünde sofralardaki yerini alıyor. Yağsız olmasına karşın, lezzetli ve yumuşak etiyle levrek sofraların vazgeçilmez tatları arasında bulunuyor. Hemen her pişirme yöntemi ile eşsiz lezzetini sergileyen Levrek, tuzda piştiğinde ise tadına doyulmuyor.

Avrupa’nın en büyük su ürünleri üreticisi Kılıç Deniz, levreğin her mevsim rahatlıkla yenilebildiğine dikkat çekiyor. Yağsız bir balık olsa da yumuşak eti ve lezzeti sayesinde en çok tercih edilen balık türleri arasındaki yerini alıyor. Pişme süresinin kısalığı sayesinde ise hızlı ve sağlıklı öğünler tüketmek isteyenlere kolaylık sağlıyor.

Bol miktarda protein içeren ve Omega 3 açısından zengin olan levrek damaklara hitap ettiği kadar sağlık konusunda da avantajlı bir besin… Fırında, ızgarada, tavada ya da tuzda pişirme yöntemleri ile yoğun lezzet sunan levrek, yoğun tempoda formunu korumak isteyenlere alternatif olma özelliği taşıyor.

Kılıç Deniz’in sunduğu temizlenmiş taze bütün levrek, Milas, Bodrum ve İzmir’de bulunan Kılıç Balık Marketlerde yer alıyor” denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık