TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu bugün Milas’ta!

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu bugün Milas’ta!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, bugün saat 15.30’da Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret edeceği bildirildi.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, dün Muğla’ya gelen Hisarcıklıoğlu’nun, Muğla ve ilçelerindeki Odaları ve Borsayı ziyaret ettikten sonra bugün saat 15.30’da MİTSO’ya gelmesi bekleniyor.

Hisarcıklıoğlu, burada dünyada ve Türkiye’deki ekonomik gelişmelerle ilgili bir konuşma yaptıktan sonra Milas’ta en çok ihracat yapan, en çok istihdam sağlayan ve en çok vergi veren firmalarla, en başarılı kadın girişimciye ödül plaketleri verecek.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu uzun süredir Muğla’ya davet etmekte olduklarını belirterek, “Biz Muğla Odaları ve Borsası olarak Sayın Hisarcıklıoğlu’nu uzun süredir ilimize ve ilçelerimize davet ediyorduk. Ziyaret, sonunda gerçekleşecek. Sayın Hisarcıklıoğlu 21 ve 22 Ağustos tarihlerinde Muğla’da olacak. Muğla odaları olarak son ekonomik gelişmelerle ilgili görüşlerimizi sunacağız. Ayrıca Milas ile ilgili beklentilerimizi anlatacağız. Üyelerimizin beklentilerini ve dileklerini ileteceğiz. MİTSO olarak önerilerimizi sunacağız” dedi.

Hisarcıklıoğlu’na Milas hakkında bir rapor vereceklerini de belirten Özer, “Raporumuzda Milas’a doğalgaz getirilmesi, Aydın demiryolunun Güllük limanına bağlanması, kültür balığı üreticileri için lojistik destek iskelesi, Veteriner Fakültesinin bina sorununun çözümlenmesi, zeytinyağı fabrikalarında mühendis çalıştırma zorunluluğunun kaldırılması veya esnetilmesi gibi dilek ve önerilerimiz olacak” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık