Topuz’dan Milas’ın Efelerine Tanışma Kahvaltısı

​​​​​​​CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, Alparslan Endüstri Erkekler 1. Ligi şampiyonu, ayrıca play-off maçlarında elde ettiği başarının ardından 2024-2025 voleybol sezonunda Axa Sigorta Efeler Ligi'nin yeni takımı Milas Belediyespor Voleybol Takımı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Topuz’dan Milas’ın Efelerine Tanışma Kahvaltısı

CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz tarafından düzenlenen tanışma kahvaltısına Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Milas Belediyespor Kulübü yöneticisi ve voleybol takımı sorumlusu Ümit Demirbacak, voleybol takımı teknik ekibi ile oyuncuları katıldı.

Bu başarının Milas’ın tanıtımı için çok önemli olduğuna vurgu yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, seçimi kazanmaları halinde voleybol takımına sahip çıkıp, destek olmalarını istedi.

Kazandıkları başarıyı kutlamak için voleybolcularla bir araya gelen Fevzi Topuz, “Tanışma fırsatı bulduk. Bundan sonraki süreçte de devletin sürekliliği esastır. Belediyemizin bir ünitesi olduğuna göre, bundan sonraki aşamada da gereken her şeyi hep beraber yapacağız.  Seçim sürecinden sonra çalışmaların boyutlarını ve evrelerini Belediye Başkanı Muhammet Bey’den alacağız. Muhammet Bey’le aynı düşünceye sahibiz. Zaten 1999 yılında da birlikte çalıştık. Biz başarıya odaklanan bir çalışmayı hep beraber yapacağız.” diyerek, kazandıkları başarıdan dolayı tebrik edip, bundan sonraki buluşmalara sporcuların eşlerini de davet etti.

Daha sonra söz alan Milas Belediyespor Kulübü yöneticisi ve voleybol takımı sorumlusu Ümit Demirbacak ise kahvaltı için teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bu sene zor bir süreç geçirdik. Alparslan Endüstri Erkekler 1. Ligi’nde oynamak kolaydı ama play-off’larda mücadele etmek oldukça zordu. Bundan sonra da başarımızı daha daha yukarıya taşıyarak, inşallah hep birlikte olacağız. Sizlerle birlikte daha güzel başarılara imza atacağız.” Dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık