Turgut ve Kalaycı Ailelerinin mutlu günü …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Turgut ve Kalaycı Ailelerinin mutlu günü …

Milas Yörük Obaları Derneği Başkanı Erkan Turgut’un oğlu Tuncer Turgut ile Seda Kalaycı, bir ömür boyu mutluluk için hayatlarını birleştirdiler… Tüm Muğla bölgesinden özellikle Yörüklerin katıldığı düğünde, siyasetçiler de adeta gövde gösterisi yaptılar…

Nermin - Ahmet Kalaycı çiftinin kızları Seda ile Nurten - Erkan Turgut çiftinin oğulları Tuncer, görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdiler. Çöllüoğlu Kır Düğün Bahçesi’nde gerçekleşen düğün töreni öncesinde verilen yemek, kurulan Yörük Çadırı ile diğer düğünlerden farklılık gösterirken, yayıkta dövülen ve konuklara ikram edilen ayran oldukça ilgi topladı.

Kına Gecesi ve ertesi gün gerçekleşen balo ile tamamlanan düğün törenine, Muğla Bölgesi’nden çok sayıda konuk katılırken, Yörüklerin yanı sıra siyaset dünyasından da birçok isim, Kalaycı ve Turgut ailelerinin bu mutlu günlerine tanıklık ettiler.

Genç çiftin mutluğuna tanıklık eden konuklar, takı töreni sırasında da uzun kuyruklar oluştururken, Seda - Tuncer çiftinin düğün törenini Pamukkale ve Tarım Türk TV’de ‘Yörükoğlu Yollarda’ adlı programın yapımcısı ve sunucusu Gökhan Özaker de baştan sona görüntüleyerek, düğün törenine farklı bir renk kattı.

Biz de genç çifte bir ömür boyu mutluluk dilerken, Kalaycı ve Turgut ailelerini de kutluyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık