Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Turhan Selçuk Karikatürlü Park’a zarar verildi

Başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların eğlenme ve dinlenme alanı olan parklara saldırılar sürüyor. Vandalların son hedefi ise Milas’ın Hacıabdi Mahallesi’nde bulunan Turhan Selçuk Karikatürlü Park oldu. Oyun gruplarına çok yakın bir mesafede ateş yakan vandallar, çevreye ve oyun gruplarına zarar verdi.

Turhan Selçuk Karikatürlü Park’a zarar verildi
  • 28 November 2022, Monday 10:58

Milas Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla hayata geçirilen Hacıabdi Mahallesi’ndeki Turhan Selçuk Karikatürlü Park, önceki gün gözü dönmüş belirsiz kişi veya kişilerin hedefi oldu.

Geçtiğimiz ay Milas Belediyesi tarafından düzenlenen Turhan Selçuk’un Sanatı Sempozyumu ve 12. Turhan Selçuk Uluslararası Karikatür Yarışması Ödül Töreni kapsamında yenilenen park, mahalleye yeni bir görüntü sağlamıştı.

Gece saatlerinde parka gelen vandallar, ateş yakarak oyun gruplarına ve zemine zarar verdi. Türkiye’de ilk ve tek, dünyada ise bilinen tek karikatürlü park olma özelliğine sahip olan parka yapılan saldırı tepki çekti. Milas Belediyesi tarafından konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Geçtiğimiz eylül ayı sonunda Milas’ın Beçin Mahallesi’nde bulunan 2. Soğukkuyu Caddesi’ndeki bir parka kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verilmiş, parktaki oyun grupları kullanılamaz hale gelmişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis