Turizm Haftası 16 Nisan’da başlıyor

Adem KANKAYNAR -

Turizm Haftası 16 Nisan’da başlıyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, ülkemizdeki turizm faaliyetlerine katkıda bulunmak, sektörün sorunlarını ve çözüm yollarını gündeme getirmek, bölgemizdeki turizm faaliyetlerinin kalite ve nitelik bakımından artmasını sağlamak üzere Turizm Haftası, 16 - 21 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın onayı ile Milas - Bodrum Havalimanı Turizm Danışma Bürosu tarafından hazırlanan program, 16 Nisan 2018 Pazartesi günü başlayacak.

Atapark’taki Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl marşımızın okunmasıyla başlayacak program, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve halk oyunları gösterileriyle sürüp el sanatları standlarının gezilmesiyle tamamlanacak.

17 Nisan 2018 Salı günü ise Şehit ve Gazi yakınlarının katılacağı Güllük-Kıyıkışlacık tekne gezisi programda yer alırken, 18 Nisan Çarşamba günü TURSAB BYK Başkanlığı tarafından düzenlenen öğrenci gezisiyle hafta kutlamaları devam edecek.

 

Milas Kent Konseyi tarafından düzenlenecek

19 Nisan 2018 Perşembe günü programında ise Doç. Dr. Hüseyin Çeken yönetiminde, Doç. Dr. Gökhan Ayazlar tarafından ‘Yöre Halkının Turizme Olan Tutumu’, Doç. Dr. Savaş Artuğer tarafından ‘Milas’taki Turistik Değerlerin Pazarlanması’ ve Yrd. Doç. Dr. Uğur Çalışkan tarafından ‘Milas Kültür Turizmi ve Girişimcilik’ konularında sunumların yapılacağı panel yer alacak.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Milas Kent Konseyi tarafından düzenlenecek olan panel, saat 13.30’da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

2018 yılı Turizm Haftası kutlama programı, 21 Nisan 2018 Cumartesi günü, Kapıkırı-Yediler Manastırı doğa yürüyüşü ile son bulacak. Etkinlik, saat 9.00’da Atapark’tan servis araçlarıyla yola çıkılmasıyla başlayacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık