“Turizmciler, geleceğe karamsar bakmamalı”

ÖNDER Haber -

“Turizmciler, geleceğe karamsar bakmamalı”

Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Ukraynalı Tur Operatörü Travel Professional Group (TPG) çalışanları ve seyahat acenteleri ile Bodrum’da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, bu yıl Muğla’ya Ukrayna’dan 80 bine yakın turistin geldiğini söyleyerek, bu rakamın yıl sonuna dek 100 bine ulaşmasını beklediklerini belirtip, “Ukrayna gecesiyle ilgili bir toplantıdayız. Bizlere teşekkür belgeleri verildi. Çünkü Ukraynalı misafirlerimiz ilimizden memnun. 2017 yılında, özellikle turizmin pazar alanlarını genişletmek istiyoruz” dedi.

Vali Çiçek, sadece Avrupa ülkelerine değil, Rusya, Ukrayna ve Uzak Doğu ülkelerine de açılmayı planladıklarını dile getirih ilimizde güneş-havan ve denizin güzelliğine dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Turist için en önemli şey güvenliktir. Bu yıl güvenliğimizi bozan ve turistimizin İlimize gelmesini engelleyen herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı ve yaşanmaması için de, titizlikle tüm tedbirlerimizi aldık ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. İlimizde böyle güzel tesislerimizin olması ve insanlarımız kaliteli hizmet yaptığı sürece, 2017 yılını ve önümüzdeki yılları daha iyi geçireceğimize inanıyorum.”

Vali Çiçek, konuşmasının son bölümünde özellikle, geleceğe karamsar bakmamaları gerektiğini vurguladığı turizmcilerden, sundukları hizmetleri daha iyi ve kaliteli olarak sürdürmelerini istedi.

Toplantıda ayrıca, Vali Amir Çiçek ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür plaketleri verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık