Türk Mutfağı Haftası kutlandı

​​​​​​​Her yıl 21-27 Mayıs tarihleri arasında yurt içinde ve yurt dışı temsilciliklerde kutlanan Türk Mutfağı Haftası, Milas’ta da kutlandı. Etkinliklerde asırlık tariflerle hazırlanan yöresel yiyecekler katılımcılara ikram edildi.

Türk Mutfağı Haftası kutlandı
  • 31 May 2023, Wednesday 12:55

Geçen yıl  Güllük’te yapılan etkinlik bu yıl ise tarihi Beçin Kalesi’nde, Muğla Olgunlaşma Enstitüsü koordinesinde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Türk Mutfağı’nın sağlıklı, geleneksel ve seçkin örneklerini tanıtmak amacıyla, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Muğla Olgunlaşma Enstitüsünün katkılarıyla Beçin Kalesi ve Ören Yerinde düzenlenen Türk Mutfağı Haftası etkinliğine; Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, eşi Gülşah Böke, ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde, Muğla Olgunlaşma Enstitüsü yiyecek ve içecek hizmetleri alanı öğretmenleri ve usta öğreticileri tarafından, Hatay'dan genel depremzedeler ile birlikte hazırlanan yöresel yemekler ve tatlılar, konuklara tanıtılarak ikram edildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık