Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği’nin TOGB’nin 2. Olağanüstü Genel Kurulu Ankara’da Gerçekleşti

​​​​​​​Türk Optisyen - Gözlükçüler Birliği’nin (TOGB) 2. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 18 Ekim 2025 tarihinde Ankara’da yapıldı. Ülke genelinden çok sayıda optisyen ve gözlükçünün katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda, TOGB Yönetmeliği oy birliğiyle kabul edildi.

Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği’nin TOGB’nin 2. Olağanüstü Genel Kurulu Ankara’da Gerçekleşti
  • 22 October 2025, Wednesday 13:36

Toplantıda alınan kararların, optisyenlik ve gözlükçülük mesleğinin geleceği açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı. Yeni yönetmeliğin meslek mensuplarının çalışma standartlarını güçlendirmesi ve sektörde birlik beraberliği pekiştirmesi bekleniyor.

Türk Optisyen - Gözlükçüler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Levent Akyer, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği’nin 2. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını gerçekleştik . Genel Kurul Toplantısında TOGB Yönetmeliği oy birliği ile kabul edildi. Alınan kararların mesleğimiz e meslektaşlarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık