Türkeş’in 100’üncü doğum gününde …

Adem KANKAYNAR -

Türkeş’in 100’üncü doğum gününde …

MHP eski Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş, 100’üncü doğum gününde Milas Ülkü Ocakları tarafından 100 fotoğraftan oluşan bir sergi ile anıldı …

Türkeş’in yüzüncü doğum günü dolayısıyla Milas Ülkü Ocakları Başkanlığı’nca, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda farklı bir anma programı gerçekleştirildi. Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in yaşamı, 100 fotoğraftan oluşan bir sergi ile gözler önüne sergilendi.

Serginin açılışına; Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, bazı mahalle muhtarları, MHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül ve Ocak Gençleri katıldı.

Serginin açılış kurdelasını konuklarla birlikte kesen Ocak Başkanı Hayrettin Gönül; “Davamızın öncüsü, büyük liderimiz, Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş’in bugün 100’üncü doğum günü… Bu vesileyle bizler de O’nun tüm yaşamını anlatan 100 fotoğrafla böyle bir sergi oluşturduk. Merhum Başbuğumuza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, bizlere emanet ettiği davanın sonsuza kadar bekçisi ve savunucusu olacağımızı bir kez daha haykırıyoruz.

Bu ülkeyi kimsenin bölmeye, parçalamaya gücü yetmeyecek. Ay yıldızlı bayrağımızı, dalgalandığı o göklerden indirmeye, dinimizin direği namazın habercisi ezanı susturmaya kimsenin gücü yetmeyecek.

Ülkücü hareket, ebediyete kadar sürecek ve bize emanet edilen bu kutsal vatan topraklarında asla ayırımcılığa, asırlardır bir arada yaşayan bu aziz milleti birbirine düşürmeye kimsenin gücü yetmeyecek” diyerek, programa katılan tüm konuklara ve serginin düzenlenmesini sağlayan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış töreninin ardından 100 fotoğraftan oluşan sergi, tüm konuklar tarafından gezilirken, Alparslan Türkeş’in ruhuna Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunarak dua edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık