‘Türkiye Kent Konseyleri Platformu Milas Buluşması’ görüşüldü

A.Kemal KAŞKAR -

‘Türkiye Kent Konseyleri Platformu Milas Buluşması’ görüşüldü

Milas Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nun 5 Ocak Perşembe günü yapılan toplantısında, Mart ayının sonunda ilçemizde yapılacak olan Türkiye Kent Konseyleri Platformu Milas Buluşması’nın programıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Milas Belediyesi ek hizmet binası toplantı salonunda; Milas Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Günlük, Konsey Genel Sekreteri Salim Tanış, Yürütme Kurulu Üyeleri Talat Erol, Mehmet Sarban, İbrahim Köksal, Coşkun Efendioğlu, Meliha Tekin, Oktay Çelik, Özay Sabancı, Kemal Kaşkar, Mehmet Nergiz ve Konsey Sekreteri Burcu Kutsal Demirkol’un katılımıyla saat 12’de başlayan toplantıda, öncelikle, kurumlarla yapılan yazışmalardan bazılarına gelen yanıtlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

 

Suçum mevkisinde

kötü koku ...

Bu bölümde ilk olarak okunan yazıda, Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Suçum mevkiindeki bazı tesislerden kaynaklanan ‘kötü koku’larla ilgili olarak denetimlerin yapıldığı ve verilen sürede gerekenlerin yapılmaması durumunda işlem başlatılacağı konusunda uyarılarda bulunulduğu belirtiliyordu.

 

Güllük Atıksu Terfi

İstasyonu kaynaklı

kötü koku …

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden gelen bir başka bilgilendirme yazısında ise, Güllük Atıksu Terfi İstasyonu kaynaklı kötü kokunun, kabul edilebilir düzeyin üstünde olduğunun belirlendiği, konuyla ilgili olarak gerekli uyarıların yapıldığı ve denetimlerin sürdürüleceği bildiriliyordu.

 

Menteş’teki Sarnıç …

Milas Belediyesi’nden gelen yazıda ise, Menteş Muhtarlığının başvurusuyla gündeme gelen ‘Sarnıç’ ile ilgili araştırma çalışması yapıldığı belirtiliyordu.

 

‘Türkiye Kent Konseyleri

Platformu

Milas Buluşması’

Toplantıda daha sonra, 24-25-26 Mart tarihlerinde ilçemizde yapılacak olan ‘Türkiye Kent Konseyleri Platformu Milas Buluşması’nın programına ilişkin ayrıntılar üzerinde görüşmeler ve Yürütme Kurulu Üyeleri arasında ön görevlendirmeler yapıldı.

 

MUÇEP Marmaris

toplantısına katılım

Milas Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısında ayrıca, Milas Kent Konseyi’nin 20 Aralık 2016 tarihli genel kurul toplantısında üye olunması kararı verilen Muğla Çevre Platformu’nun 8 Ocak 2017 Pazar günü Marmaris’te yapılacak (yapılan) toplantısına katılım konusuna da değinildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık