Ücretsiz Kurslara İlgi Yoğun

Milas Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak açılan çeşitli kategorilerdeki kurslara Milaslı vatandaşların ilgisi oldukça yoğun oldu.

Ücretsiz Kurslara İlgi Yoğun

2019-2020 Eğitim ve Öğretim döneminde de geçmiş dönemlerde olduğu gibi açtıkları ücretsiz kurslarla birçok kişiye iş ve meslek imkânı sağlıyoruz açıklamasında bulunan Milas Halk Eğitim Müdürü Tunahan Bayram “özellikle bu sene oldukça yoğun bir katılım dönemi yaşıyoruz” dedi.

Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda haftanın her günü açılacak olan kurslarla ilgili olarak kursiyerlere ayrıntılı bilgiler verdiklerini belirten Milas Halk Eğitim Müdürü Tunahan Bayram,  “Sanıyorum ki kurslara katılma taleplerinin bu kadar yoğun olması geçmişte açmış olduğumuz kurslarımızın kalitesini de ortaya çıkarmaktadır “dedi.

 Bazı kursların uzun soluklu olacağını söyleyen Tunahan Bayram, kurslarımıza katılacak kursiyerlerimizin tek bir kurs için tercih yapmalarını isteyerek kendilerine en uygun kursun tercih edilmesini istedi.

Milas Ticaret Meslek Lisesi(nde kursların verileceğini de belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tunahan Bayram, “şimdiden kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık