‘Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

‘Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

İlçemizde okul öncesi eğitim öğretim alanında çalışmalarını sürdüren Amerikan Kültür Kids Anaokulları tarafından öğrenci ve velilere yönelik kahvaltılı uçurtma şenliği düzenlendi … Şenlikte, küçük çocuklar ve aileleri birbirinden renkli uçurtmalarını uçurarak gönüllerince eğlendiler …

Amerikan Kültür Kids Anaokulları tarafından Milas - Yatağan Karayolu üzerindeki Mylasa 48 Restaurant’ta kahvaltılı uçurtma şenliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte öğrenciler, eğitimciler ve veliler bir araya gelerek piknik havasında hem uçurtmalarını uçurdular hem de oyunlar oynayıp eğlendiler.

‘Uçurtma Şenliği’ni her yıl geleneksel olarak düzenlediklerini belirten Amerikan Kültür Kids Anaokulları Milas Şubesi Kurucusu Deniz Akanay Akkaya,“Havanın güzel olması ve rüzgarın ahenkli esmesiyle öğrenciler rengarenk uçurtmalarını gökyüzüne salarak doyasıya eğlendiler ve baharı karşıladılar. Adeta piknik havasında geçen bu organizasyonda öğrencilerimizi internetin sanal aleminden uzaklaştırarak güzel vakit geçirmelerine katkıda bulunmak istedik” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık