Ufuk Akalın’a,‘Altın Kalem Ödülü’ …

Adem KANKAYNAR -

Ufuk Akalın’a,‘Altın Kalem Ödülü’ …

İlçemiz bağlı Kısırlar Mahallesi Ortaokulu’nda 6 yıldır görev yapan Ufuk Akalın adlı Beden Eğitimi Öğretmeni Ufuk Akalın, ‘Book Culture Art Times Gazetesi’ tarafından düzenlenen ‘Altın Kalem Ödülü’ adlı yarışmada, ‘En İyi Öykü’ dalında ödüle layık görüldü.

İlçemize bağlı Kısırlar Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ufuk Akalın, 2011 yılında başladığı yazı serüveninin 8’inci yılında ilk ödülünü aldı. Yazıların yayınlandığı Cinius Yayınevi tarafından yarışmaya gönderilen ve 3 bin 500 eser arasından seçilen Ufuk Akalın’a ait öykü, Book Culture Art Times Gazetesi tarafından düzenlenen ‘Altın Kalem Ödülü’ adlı yarışmada dereceye girdi.

Daha önceki yıllarda ‘Çemberin Sahipleri’ (2014), ‘Filenin Küçük Sultanı’ (2014), ‘Cesur Yürekli Kramponlar’ (2015) adlı spor dalındaki öyküleri de yayınlanmış olan Ufuk Akalın, elde ettiği bu başarı ile ülkemizin edebiyat dünyasındaki özel yerini alırken, Ufuk Öğretmene ödülünün, 14 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan törende verileceği bildirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık