Uğur Özen, Muğla Ticaret Borsası Meclis Başkanı seçildi

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Uğur Özen, Muğla Ticaret Borsası Meclis Başkanı seçildi

Muğla Ticaret Borsası’nın 13 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen organ seçimlerinin ardından yapılan Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı seçimlerinde ilçemizi temsil eden üyelerden Uğur Özen, Borsa Meclis Başkanlığı’na, Kamil Gül Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği’ne, Cem Çimen Meclis Katip Üyeliği’ne, İbrahim Zeybek ise Disiplin Kurulu Başkanlığı’na seçildiler.

Muğla Ticaret Borsası’nda görev alan Milas Temsilcilerimiz, yeni dönemde Muğla Ticaret Borsası’nı daha da ileriye taşımak için var güçleriyle çalışacaklarına söz vererek, tüm Borsa üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Bilindiği üzere zeytin ve zeytinyağı, Muğla Ticaret Borsası’nın en önemli ürünü durumunda. İlçemiz ise, Borsanın kuruluşundan bu yana, Milaslı zeytinyağcıların da temsil edildiği bir kurum. Bu dönem Meclis Başkanlığı’na, Milaslı genç zeytinyağı üreticilerinden Uğur Özen’in, Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği’ne TARİŞ Milas Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Kamil Gül’ün, yine genç Milaslı zeytinyağcılar Cem Çimen ve İbrahim Zeybek’in de önemli görevlere seçilmeleri sevinçle karşılandı.

Özen, Gül, Çimen ve Zeybek’e görevlerinde başarılar diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık