Ulaştırma Bakanı, yeni hastane kavşağı konusunda bilgi aldı

​​​​​​​Cuma günkü Muğla programına Milas ile başlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı planlanan yeni Milas Devlet Hastanesi kavşağı ile ilgili brifing aldı. 

Ulaştırma Bakanı, yeni hastane kavşağı konusunda bilgi aldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Muğla programı için Cuma günü  Milas-Bodrum Havalimanı’na indi. Ardından ilk incelemesine Milas’ta başlayan Bakan Karaismailoğlu, Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar ve beraberindekilerle ile birlikte Karakaya Mevkii’nde yol kenarındaki alana geldi. Kurum amirleri tarafından karşılanan Bakan Karaismailoğlu, burada yapımı planlanan yeni Milas Devlet Hastanesi kavşağı hakkında bilgi aldı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da mevcut hastane yolu ve belediyenin hizmet alanındaki noktalar hakkında Bakan Karaismailoğlu’na bilgi verdi.

Bakan Karaismailoğlu, yol kenarında verilen kısa brifingin ardından, Yatağan ve Menteşe ilçesindeki ziyaretleri için Milas’tan ayrıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık