Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı …

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı …

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurdumuz genelinde olduğu gibi ilçemiz Milas’ta da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Kutlama programı kapsamında dün, sembolik olarak makamların çocuklara bırakılması törenleri yapıldı.

Dr. Mete Ersoy Ortaokulu tarafından hazırlanan bayram kutlamaları, 23 Nisan Pazartesi günü Atapark’ta çelenk sunum töreni ile başlayıp Dr. Mete Ersoy Ortaokulu’nda sürecek …

 

Belediye Başkanlığında makam töreni

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, geleneksel-sembolik olarak başkanlık koltuğunu 23 Nisan İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Ahmet Arıkan’a bıraktı.

23 Nisan İlk ve Ortaokulu Müdürü Zeki Yaşar Kalkan, Müdür Yardımcısı Emrah Çetinkaya, 4. Sınıf Öğretmeni Mersoy Onaran ve öğrenci arkadaşlarıyla Milas Belediye Başkalık makamına gelen ve başkanlık koltuğuna oturanAhmet Arıkan, Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bu sırada, bütün çocukların bayramını kutlayan Başkan Tokat, kendisini ziyaret eden öğrencilere, belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra, “Derslerinizi çok iyi çalışın ve kendinizi her alanda geliştirmek için gayret gösterin. Bol bol kitap okuyun. Ailesine, sevenlerine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olarak yetişeceğinizden eminim” dedi.

 

‘Çocuk Başkan’dan talimatlar

Okul bölgelerinde trafiğin denetlenmesi, 23 Nisan İlk-Ortaokulu önündeki alt geçit’in temizlik ve güvenliğinin sağlanması, yeşil alanların korunup çoğaltılması gibi birçok konuya değinen Çocuk Başkan Arıkan, birim amirlerine bu yönde talimatlar verdi. Okulun dış cephe boyası, okul bahçesine kamelriye yapılması, çocuk parkının onarılması gibi birçok konuda birim müdürlerine talimat veren Arıkan gerekli çalışmaların bir an önce başlatılmasını istedi.

Ziyaret, günün anısına çektirilen fotoğraflarla sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık