Ustalara Eğitim Semineri …

Adem KANKAYNAR -

Ustalara Eğitim Semineri …

 

İlçemizde yıllardır yapılagelen ve artık geleneksel hale dönüşen yapı kimyasalları konusundaki eğitimlere bir yenisi daha eklendi. Yazar Koll. Şti. tarafından inşaat sektöründeki ustalara yönelik verilen eğitim seminerinde, KYK Yapı Kimyasallarına ait ürünler tanıtılarak, ürünlerin nasıl kullanılması gerektiği anlatıldı.

İlçemizdeki seramik ustalarına yönelik eğitim seminerlerine bir yenisi daha eklendi. Her yıl olduğu gibi sektördeki yeni ürünler ve kullanım şekilleri verilen eğitim seminerinde anlatılırken, KYK Yapı Kimyasalları olarak Milas’ta ‘büyük bir aile’ olunduğuna vurgu yapıldı.

Firmanın Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kavukçuer ve KYK Yapı Kimyasalları Pazarlama Lideri Halil Karakulak tarafından MİTSO Toplantı Salonunda verilen eğitime yaklaşık 120 usta katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Yazar Kolektif Şirketi Sahibi Murat Yazar; “Bugün Yazar Kollektif Şirketi ve KYK Yapı Kimyasalları olarak Milas ayağını gerçekleştireceğimiz ‘Usta Eğitim Semineri’ne hoş geldiniz.

Bilindiği üzere değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir. Pek çok sektörde olduğu gibi seramik sektörü de her geçen gün yeni ürün ve ebatlarla gelişmektedir.

Biz Yazar Kollektif Şirketi olarak bu gelişimi yakından takip edip yenilikleri, tüketicilere ve siz ustalarımıza en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz. Fakat seramik, işin görünen yüzüdür. Önemli olan, altında kullanılan izolasyon ve yapıştırıcı malzemeleridir. Bu anlamda KYK Yapı Kimyasalları firması ürün çeşitliliği, ürün kalitesi ve siz ustalarımıza verdiği değerle çok iyi bir çözüm ortağıdır.

İyi bir ürün, bilinçli bir şekilde uygulanırsa, iyi sonuç elde edilir. Siz ustalarımızı bilgilendirmek için bu semineri düzenleyen KYK Yapı Kimyasalları ailesinin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyor, kendilerine teşekkür ediyoruz.

Buraya kadar gelerek seminerimize katılan ve ürünlerimizi kullanarak bizlere destek olan siz değerli ustalarımıza teşekkür eder, hepinize hatasız-kazasız bol kazançlı işler dileriz” diyerek sözü, KYK Yapı Kimyasalları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kavukçuer’e bıraktı.

Konuşmasına, video gösterimi eşliğinde önce Yazar Kollektif Şirketi ve ardından KYK Yapı Kimyasalları’nı tanıtarak başlayan Genel Müdür Yardımcısı Kavukçuer, sektörün, ‘nereden nereye geldiğini’ gözler önüne serdi.

 

“Amacımız kocaman bir

aile olmak”

Milas’taki ustaların çok bilinçli ve konularına hâkim olduğunu belirten Kavukçuer; “Milas’ta yaşayanlar çok şanslı, çünkü bu şehirdeki ustalar işlerinin ehli… Ancak geldiği nokta ile yetinmeye çalışanlar hep aldanmıştır. Kazananlar ise kendini sürekli yenileyenler, gelişimi yakından takip edenlerdir. Üretici olarak biz, satıcı olarak Yazar Kollektif Şirketi sahipleri Murat ve Fahri Yazar kardeşler, her geçen gün kazançlarını arttırırken, işin asıl emekçileri olan sizlerin kazançları hep yerinde sayıyor. Artık bunun değişmesi gerek. Siz de bir yandan kendinizi yenilirken, bir yandan da kullandığınız araç-gereç ve malzemeleri koşullara uygun hale getirmelisiniz.

Ürünlerimizi pazarlayan firmalar ve bu ürünleri tercih ederek kullanan siz ustalarımızla birlikte kocaman bir aile olduk. Daha da büyüyeceğiz. Bunun için KYK Yapı Kimyasallarının uzun süreden beri yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi olan Usta Eğitim Seminerimiz devam ediyor” dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Kavukçuer’in konuşmasının ardından sunumuna başlayan KYK Yapı Kimyasalları Pazarlama Lideri Halil Karakulak; “KYK Yapı Kimyasalları teknik çözüm ürünleri, teknik ekibi, ürün ve hizmet kalitesiyle inşaat sektöründe güçlü bir tedarikçi olmaya ve büyümeye devam ediyor. Yapı sektöründeki faaliyet alanımızda, kurumsal sorumluluğumuzun bilinci ile profesyonel yeterliliğimizi işimize yansıtarak daima kaliteli ve en iyi çözümleri yaratmak ve bizimle çalışan sizlere değer katmak için varız” diyerek, seminere katılan ustalara ürün tanıtımları yaptı.

Ürünlerin nasıl ve nerelerde kullanılabileceği, müşteriye nasıl tanıtım yapılabileceği hakkında bilgiler aktaran Karakulak, 2017 yılında hedefin 20 bin ustaya eğitim semineri vermek olduğunu ve gelinen noktada amaca yüzde 95 oranında ulaştıklarını söyledi.

 

Sürpriz doğum günü

pastası …

Seminerin başlangıcında ise KYK Yapı Kimyasalları Pazarlama Lideri Halil Karakulak’ın doğum günü olduğunu belirten KYK Yapı Kimyasalları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kavukçuer, bir sürpriz yaparak toplantı salonuna doğum günü pastası getirtti. Alkışlarla pastadaki mumları söndüren Karakulak, bu sürpriz için teşekkür etti.

 

10 bin liralık ‘Ferdi Kaza

Sigortası’ ve çeşitli

hediyeler …

Eğitim semineri öncesinde KYK Usta Kulübü üyesi olanlara 10 bin liralık ferdi kaza sigortası poliçesi verilirken, tüm katılımcılara seminer sonunda çeşitli hediyeler takdim edildi.

Seminerin sonunda ustalar, Yazar Kollektif Şirketi Yöneticileri ve KYK Yapı Kimyasalları adlı firmanın temsilcileri hep birlikte akşam yemeği yediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık