Uyarması bizden!..

ÖNDER Haber / Hüseyin AÇAR

Uyarması bizden!..

 

İlçemiz merkezinde ve mahalleleri birbirine bağlayan yollardaki bozukluklar, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yollardaki bozulmalar özellikle de motosiklet ve bisiklet sürücüleri için her an kazaya davetiye çıkaran bir yoğunlukta …

Yaz aylarında derinleşen çukurlar, kış aylarında da yağan yağmurla birlikte sürücüler için görünmez bir tehlike oluştururken, birçok kazanın meydana gelmesine de neden oluyor.

Bu anlamda Milas kent merkezinin birçok sokak ve caddesinde bu tür bozulmalar görülürken, belki de bunlardan en önemlisi Milas Şehirlerarası Otobüs Terminali önündeki, hem de ilçenin giriş noktasında bulunuyor.

Trafik ışıklarının bulunduğu noktada meydana gelen bu bozulma, trafiğin yoğun olması nedeniyle daha çok göze çarparken, büyük tonajlı araçların geçiş noktası olmasından dolayı da yoldaki bozulma da her geçen gün büyüyor.

Yolun bozukluğu ve farklı yönlere aynı anda yeşil ışığın yanması sürücüler için ayrıntı fakat araç trafiğini tehlikeye düşürmektedir.

Konu ile ilgili kurumları göreve çağıran araç sahipleri, yolun bir an önce düzeltilerek trafiğin güvenli ve sağlıklı bir şekilde akışının sağlanmasını istiyorlar. Araç sahipleri, yol bozukluğunun giderilmemesi halinde zaman içersinde çeşitli kazaların da olacağı endişesi taşıdıklarını dile getirerek bir an önce yolla ilgili çalışmaların tamamlanmasını talep ediyorlar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık