UYKU VADİSİ’NDE İNGİLİZ DÜĞÜNÜ..

İlçemizde, akan suyunun altına girilip serinlenebildiği değirmeniyle meşhur, Gökçeler Vadisi’ndeki “Uyku Vadisi” Restaurant ve Hotel işletmesi, geçtiğimiz hafta sonu, bir İngiliz çiftin düğününe sahne oldu.

UYKU VADİSİ’NDE İNGİLİZ DÜĞÜNÜ..

72 kişilik özel davetli grubunun katıldığı düğün nedeniyle, saat 16:00’dan sonra dışardan gelen ziyaretçilere kapalı olan tesiste, muhteşem bir İngiliz düğünü gerçekleşti. Güllük’te yaşayan İngilizlerin davetli olduğu düğün, yine Güllük’te yaşayan İngiliz vatandaşları  Sally & John Gray çiftinin düğünüydü.

Son derece rahat ama şık kıyafetlerle tesise akşamüstü gelmeye başlayan konuklar, yeşil doğa içindeki değirmen suyunun şarıltısı eşliğinde, birbirleriyle konuştular, etrafı gezdiler, hayvanlarla oynadılar. Daha sonra, evlenen çifte dair konuşmalar gerçekleştirildi. Sonra da muhteşem bir düğün yemeği yendi, tesisin bahçe kısmında.. Yemek sonrasında konuklar, özel müzik eşliğinde dansederek eğlenirlerken, bazı konuklar da düğün partisi süresinde, buz gibi değirmen suyunun altına girerlerken, kimi konuklar da tesisin havuzunda serinlemeyi tercih etti.

Sally & John Gray çiftinin düğününde takı Kabul edilmeyeceği daha önceden konuklara bildirilirken, dileyen konukların, tesis girişindeki masaya konan kutuya, sokak hayvanlarına iletilmek üzere bağışta bulunabilecekleri belirtildi. Sadece, sokak hayvanları için bağışlar Kabul edildi.

Tesisin işletmecisi Cüneyt Oflaz, “bu tür nezih etkinlikler her zaman olmuyor. Bu düğün vesilesiyle, hem konuklarımız, hem de bizler ve çalışanlarımız, çok güzel bir gece geçirdik” dedi. Geceden “herkesin mutlu ayrıldığını” belirten Cüneyt Oflaz, tesislerinin bu tür özel nişan, davet, düğün ve toplantılar için hazır olduğunu da belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık