Vali Çiçek için, Menteşe’de veda yemeği düzenlendi

ÖNDER Haber / Serpil SEYFİOĞLU -

Vali Çiçek için, Menteşe’de veda yemeği düzenlendi

Son Valiler Kararnamesiyle ‘Merkez Valisi’ olarak atanan Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek için Menteşe’de bir veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe; Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Vali Yardımcıları, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl Müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Amir Çiçek’in fotoğraflarından oluşan sinevizyon gösterisi ile başlayan gece, veda konuşmaları ile sürdü.

 

Vali Yardımcısı Kamil

Köten: “Biz kendisinden

çok şey öğrendik.”

Veda yemeğinin açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Kamil Köten, “Sayın Valimle yaklaşık 3 yıldır beraber çalıştık. Sayın Valimiz, devlet adamlığı duruşunu hassasiyetle korumuş, ilimizin bütün kaynaklarını sinerjiye dönüştürerek hizmetleri en üst çıtaya yükseltmeyi başarmıştır. Sayın Valim bütün bu çalışmaları yaparken kamu görevlilerine, vatandaşlara hassasiyetle yaklaşarak, onları motive ederek ilimize daha fazla katkıda bulunulması için bizlere büyük cesaret vermiştir. Biz kendisinden, devlet tecrübesinden çok şey öğrendik” dedi.

 

MUTSO Başkanı

Karakaş: “Çok samimi

çalıştı.”

Muğla iş dünyası adına Vali Çiçek’e teşekkür eden Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ise şunları söyledi:

“Sayın Valimiz bizlerle görev yaptığı süre içerisinde o kadar yakın, o kadar samimi çalıştı ki bütün mesaisini bürokrasinin azaltılmasına, projelerin önünün açılmasına, işlerin kolaylaştırılmasına adadı diyebiliriz.”

 

Başkan Gürün:

“Muğla’nın tüm

sorunlarını ve çözüm

önerilerini bilen bir

bürokrat …”

Herkesin, sorunlarını Vali Çiçek’e rahatlıkla anlattığını, Vali Çiçek’in gücü doğrultusunda sorunlara çözüm bulmaya çalıştığını dile getiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise, “Sayın Valimiz Muğla’nın tüm sorunlarını ve çözüm önerilerini bilen bir bürokrat olarak buradan ayrılıyor. Önümüzdeki dönemde alacağı görevlerde bir Muğla hemşehrisi olarak bu sorunların çözümünde katkı sağlayacağına inancımı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

 

Muğla Milletvekili

Mehmet Erdoğan:

Görev bitti mi? Bitmedi.”

Yaptığı konuşmada Vali Çiçek’e Muğla’ya yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarını sunan Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, “Görev bitti mi, bitmedi. Bundan sonraki dönemde Muğla’ya daha çok hizmet edeceğinizi düşünüyorum. Sayın Valimin Muğla’yı en az bizim kadar sevdiğini, bizim kadar Muğlalı olduğuna inanıyorum. Bundan sonraki hayatında, sevdikleriyle birlikte mutluluk ve sağlıklı bir ömür diliyorum”  dedi.

 

Vali Çiçek: “Bu sinerjiyi

hiçbir zaman

unutmayacağım.”

Veda yemeğinde yaptığı konuşmada, yaklaşık 3 yıldır büyük bir sorumluluk ve onurla yürüttüğü Muğla Valiliği görevinden ayrılacağını belirten Vali Çiçek, “Yeryüzü Cenneti Muğla’da bulunmaktan her zaman büyük onur ve mutluluk duydum. Fiziki olarak buradan ayrılıyor olabilirim ama Muğla’nın her zaman kalbimde büyük yeri olacak. Saygıdeğer Muğlalılar, bundan sonra beni ve ailemi Muğlalı hemşehriniz olarak kabul edin. Muğla’da vali olarak görev yapmak, şahsım ve ailem için büyük bir onur ve mutluluk vesilesi oldu. Muğla’nın yeri bizde unutulmaz. Hayır dualarınızla buradan ayrılabilirsem ziyadesiyle mutlu olacağım” dedi.

Konuşmasında daha sonra, makamların kişilere has olmadığını dile getiren Vali Çiçek, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu bir nöbet değişimidir. Muğla’daki bu dostluk, sevgi ve bu heyecanın gelecek arkadaşıma intikal edeceğine inanıyorum. Bu makamlar hizmet etmek için var. Görev yapmaya her zaman hazırım. Bu sinerjiyi hiçbir zaman unutmayacağım.”

Veda konuşmalarının ardından Vali Çiçek’e, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir tarafından Milas Halısı hediye edilirken, Sivil Toplum Kuruluşları tarafından kendisine plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık