Vali Çiçek, yaralı polisleri ziyaret etti

ÖNDER Haber -

Vali Çiçek, yaralı polisleri ziyaret etti

Muğla Valisi Amir Çiçek’in, Marmaris Devlet Hastanesi’nde hafif yaralı olarak tedavi gören polis memurlarını ziyaret ettiği bildirildi.

Valilik Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Vali Çiçek, darbe girişiminin yapıldığı 15 Temmuz Cuma gecesi, Marmaris’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaldığı otele yapılan saldırıda yaralanan polisleri, Marmaris Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti. Ziyareti sırasında bir açıklama yapan Amir Çiçek, “Aziz vatanımız sizlere minnettardır. Vatanımızın, milletimizin birliğine ve dirliğine kastedenlere emir verenleri gözaltına aldık. Hiç merak etmeyin. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları, birlik ve beraberliğimizle defedeceğiz. Bundan sonra daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz, her zamankinden daha fazla bir ve beraber olacağız” dedi.

Yaralı polisler ise, “Ülke bu haldeyken rapor alalım, eve gidelim, dinlenelim diyemeyiz. Bir an önce tedavilerimizi yaptırıp görevlerimizin başına dönmek istiyoruz. Bu hainler bitene kadar, tükenene kadar görevimizin başındayız” dediler.

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kalmakta olduğu otelden ayrılmasından bir süre sonra, darbe teşebbüsünde bulunan kişiler, 3 askeri helikopterle otele saldırıda bulunmuş, çıkan çatışmada, Cumhurbaşkanlığı koruması Mehmet Çetin ile Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli Polis Memuru Nedip Cengiz Eker şehit olmuş, 3 polis de hafif yaralanmıştı.

Ayrıca güvenlik güçleri tarafından olayda kullanılan 2 helikoptere Marmaris’te el konulmuş, 1 helikopter ise yapılan takip sonucu İzmir’de yakalanmıştı.

Konuyla ilgili olarak Muğla Valiliği’nden yapılan yazıla açıklamada, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 1 Tuğamiral, 1 Albay, 1 Yarbay ve 1 Üsteğmen hakkında gözaltı kararı verildiği, olaya karışan 23 kişinin ise güvenlik güçlerince arandığı bildirilmişti... 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

Milas eczane
Site en altı
yukarı çık