Vali Civelek’e Milas’tan ziyaretler

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

Vali Civelek’e Milas’tan ziyaretler

Muğla Valisi Esengül Civelek’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu ziyaretler kapsamında Vali Civelek, Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın da aralarında bulunduğu Milas Heyeti tarafından ziyaret etildi.

Ziyarette Kaymakam Arslan ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın yanı sıra, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Şoförler Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Muharip Gaziler Derneği Milas Şube Başkanı Mehmet Sarban, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayrettin Akkaya, MSKÜ Milas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Demir, S.S. 153 No’lu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Koop. Başkanı Kamil Gül, S.S. 152 No’lu Pamuk Tarım Satış Koop. Başkanı Halit Şenli, Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin ve Milas Spor Kulübü Başkanı Hasan Özmen yer aldılar.

Vali Civelek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kamu, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör işbirliği ile Muğla’ya daha fazla katma değer katılacağının altını çizdi.

 

Muğla Gazeteciler

Cemiyeti’nin ziyareti

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular.

Ziyarette Muğla Gazeteciler Cemiyeti Milas Temsilcisi Melih Kaşkar ve Temsilci Yardımcısı Çağrı Purma da hazır bulundular.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Civelek, basının ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapılmasının önemine değindi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık