Vali Civelek’e ziyaretler ve Vali Civelek’in ziyaretleri sürüyor

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

Vali Civelek’e ziyaretler ve Vali Civelek’in ziyaretleri sürüyor

Muğla Valisi Esengül Civelek, yoğun çalışma programı içinde bir yandan kendisine ‘ilimize hoş geldiniz’ denilerek başarı dileklerinin iletildiği ziyaretleri kabul ederken, bir yandan da iade ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu çerçevede Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ve  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel’i ziyaret eden Vali Civelek’i; İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ziyaret ettiler.

 

Başkan Gümüş’e

iade ziyareti

Valilik Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Muğla Valisi Esengül Civelek, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e iadeyi ziyarette bulundu. Belediye Başkanlığına gelişinde Başkan Bahattin Gümüş ve Belediye çalışanları tarafından karşılanan Vali Civelek, belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümüş, Vali Civelek’e teşekkürlerini iletti.

 

Muğla Şehit Aileleri

Yardımlaşma ve

Dayanışma Derneği’ne

ziyaret

Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Dernek girişinde Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Civelek, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette yaptığı konuşmada şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Vali Civelek, “Vatan uğruna canlarını feda eden, huzur ve güvenle üzerinde yaşadığımız kutsal vatan topraklarını bize emanet eden şehitlerimizin yakınları için ne yapsak azdır. Bu vesileyle bir kez daha, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

İl Jandarma Komutanı

Tuğgeneral Coşkun Sel’e

ziyaret

Muğla Valisi Esengül Civelek, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde Muğla İl Jandarma Komutanı olarak atanan ve Muğla’daki görevine başlayan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel’e yeni görevinde başarılar diledi.

 

Vali Civelek’e ziyaret

Valilik Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Vali Civelek’i ziyaret ettiler. Bahçıvan, Vali Civelek’e Muğla’daki görevinde başarılar diledi.

Vali Civelek de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İstanbul ve Muğla arasında işbirliği yapılabileceğinin altını çizdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık