Vatan Partisi Muğla İl Başkanlığı'nın Twitter hesabına sansür

Dün sabah saatlerinden itibaren Vatan Partisi'nin Muğla İl Başkanlığı ile İstanbul ve Ankara gibi birçok il başkanlığının Twitter hesabının askıya alındığı öğrenildi.

Vatan Partisi Muğla İl Başkanlığı'nın Twitter hesabına sansür

Dün sabah itibari ile Vatan Partisi Muğla İl Başkanlığı’nın twitter hesabı başta olmak üzere İstanbul, Ankara gibi İl Başkanlıkları’nın ve Vatan Partisi yöneticilerinin hesabının askıya alındığı öğrenildi. Twitter’ın Vatan Partisi Muğla hesabının askıya alması ile ilgili açıklama yapan Vatan Partisi Muğla İl Sekreteri Doğan Özkan şunları belirtti:
“Twitter’ın yazılı olmayan kurallarını bu sabah askıya alınan İl Başkanlığımızın hesabı ile birlikte öğrenmiş bulunmaktayız; PKK/PYD, FETÖ terör örgütlerinin ve yandaşlarının her türlü yalan haberler ile propagandasının serbest olduğu Twitter’da vatanseverlik sansürlük bir durum olarak değerlendirilmektedir. Bu durumun sebebi ise bellidir, Muğla’mızın tüm meydanlarında Trump’ın Türkiye’ye tehditlerin karşı cevap vermek ve Barış Pınarı Harekatı’na destek çıkmaktır. Bilindiği üzere Muğla İl Başkanlığı olarak Trump’ın açıklamalarına protesto ve Barış Pınarı Haerkatı’na destek için Milas, Fethiye, Köyceğiz, Ortaca, Bodrum, Marmaris ve Menteşe’de basın açıklamaları gerçekleştirdik. Bu açıklamalarımızın paylaşıldığı twitter hesabımız ise bu sebeple askıya alınmıştır!
Genel Başkanımız Doğu Perinçek’inde ifade ettiği gibi “Twitter kuş ise, bizde kartalız”. Ne yaparlarsa yapsınlar hangi sansürü uygularlarsa uygulasınlar ABD/PKK’nın yenilgilerini gizleyemeyeceklerdir! Cephede Mehmetçik, meydanlar da ve her alanda Vatan Partisi görev başındadır! Vatanseverliğe, Vatan Partisi’ne sansür işlemez, işleyemez!"

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık