‘Vatandaş Buluşması’ Bu kez Ekinambarı’nda…

Milas Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında, ilçemizdeki resmi kurumların amirleri ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla her hafta bir mahallede gerçekleşen, ‘Vatandaş Buluşması’ bu kez Ekinambarı’nda gerçekleşti.

‘Vatandaş Buluşması’ Bu kez Ekinambarı’nda…

Her hafta bir mahalleye giderek vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm için girişimlerde bulunan Milas Kaymakamı Eren Arslan, beraberindeki daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile, ‘Vatandaş Buluşması’ kapsamında bu kez ilçemize bağlı Ekinambarı’nda vatandaşlarla buluştu.

Ekinambarı Muhtarı Halil Aydın ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Kaymakam Arslan ve beraberindekiler, köy kahvesinde kısa süreli sohbetin ardından Mahalle Muhtarı Aydın ve mahalle sakinlerinin şikâyetlerini ve taleplerini dinlediler.

Kaymakam Arslan karşılama sırasında büyüklerin arasında bulunan bir grup çocukla sohbet ederek, onlara hem çeşitli sorular yöneltti, hem de çocukların gelecekte ne olmak istediklerine dair fikirlerini aldı. Mahalle muhtarı Halil Aydın ‘Hoş geldiniz’ dedikten sonra mahalle ile ilgili kısa bir bilgilendirmede bulunduktan sonra sözü Kaymakam Arslan’a bıraktı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, beraberindeki heyet ile Ekinambarı’na geldiklerini belirterek; “Bugün bizler değil, sizler konuşacaksınız. Biz, sizleri dinlemeye geldik. Mahallenizle ilgili varsa bir sorun veya herhangi bir konuda şikâyetiniz hiç çekinmeden aktarın. Dile getireceğiniz soruna biz burada hemen çözüm bulabilirsek zaten sorunu anında ortadan kaldırmış olacağız. Eğer bizi aşan bir durum varsa iletilen konuyu ilgili makamlara bildirerek, çözümü konusunda takipçi olacağız” dedi ve sözü Ekinambarı sakinlerine bıraktı.

Kaymakam Arslan, mahalle halkının aktardığı şikâyet, talep ve istekleri dinledi ve kendisine iletilen sorunların çözümü için gerekli birimlere talimat verdi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık