Vatandaşlar sayesinde yakalandı

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Vatandaşlar sayesinde yakalandı

İlçemizde meydana gelen bir hırsızlık olayı, duyarlı vatandaşlar sayesinde aydınlatıldı… İlçemiz Akyol Mahallesi’nde önceki gün akşam bir hırsızlık şüphelisi vatandaşların dikkati sayesinde yakalandı.

Saat 21 sıralarında Akyol Mahallesi’nde gördükleri ve şüphelendikleri 09 BAT 59 plakalı aracı durdurmak isteyen mahalle sakinleri, sürücünün olay yerinden hızla kaçmaya çalışması üzerine durumu Jandarma ekiplerine bildirdi.

Mahalleden kaçmaya çalıştığı sırada park halindeki bir araca zarar veren şüpheli, Jandarma ekipleri tarafından yolda durduruldu. Araç sürücüsü İ. A. gözaltına alındı.

Şahsın yakalanmasından kısa bir süre sonra ise şüpheli aracın park halinde bulunduğu sokaktaki Semiha Topçu’ya ait evde hırsızlık olayının meydana geldiği ortaya çıktı.

Saat 23 sıralarında evine gelen Topçu’nun 3 odanın dağınık olduğunu ve yatak odasında bulunan yaklaşık bin lira değerinde altını ile 100 lira nakit parasının çalındığını fark etti.

Konuyla ilgili olarak Jandarmada ifadesine başvurulan gözaltındaki İ. A. altın ve parayı kendisinin çaldığını, ayrıca ilçemizde 6 ayrı adreste hırsızlık gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Şahıs dün saat 15 sıralarında Milas Adliyesi’ne sevk edildi ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık