Vatandaşlar seferber oldu

Vatandaşlar, yangın bölgelerine adeta yardım seferberliği yaparken, Milas Muhtarlar Derneği de kırsal mahalleleri gezerek, yangın söndürme tankerlerinin dolu tutulmasını istedi.

Vatandaşlar seferber oldu
  • 03 August 2021, Tuesday 9:52

Orman yangınlarının yaralarını sarmak için herkes tek yürek oldu. Yangınların başladığı ilk andan itibaren teyakkuzda olan vatandaşlar adeta seferberlik başlattı.

Milas’a bağlı Çökertme Mahallesi’ne kadar gelen yangın, tümvatandaşları derinden üzerken bölgeye yardımlar da ulaştırılmaya çalışılıyor. Vatandaşlar tarafından yapılan yardımın dışında Milas BelediyesiTürkiye Sakatlar Derneği Milas Temsilciliği, Kızılay Milas Şubesi ve firmalar da yangın bölgesinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için seferber olurken, Milas Muhtarlar Derneği, kırsal mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, olası yangınlara karşı yangın söndürme tankerlerinin dolu tutması uyarısında bulundu.

Birçok vatandaş ise kalacak yeri olmayan kişilere evlerini açabileceğini söylerken, bazı vatandaşlar da sosyal medyalarından paylaşım yaparak, hayvan çiftliklerinin boş olduğunu ve hayvan koyacak yeri olmayanlara yardım edebileceklerini iletti.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık