Vatandaşlara uyarı geldi!

Meteoroloji, Muğla çevresi için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Bugün öğle saatlerinden itibaren Muğla çevresinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi. Halkın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği söylendi.

Vatandaşlara uyarı geldi!

Meteoroloji, Muğla çevreleri için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan uyarıda, 2 Haziran Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Muğla çevrelerinde kuvvetli yağış beklendiği ifade edilerek şöyle denildi;

“Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, 02.06.2023 (Cuma) günü öğle saatlerinden itibaren Muğla çevrelerinde, aralıklı ve yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık