“Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ilçede yaşamasını sağlamaya çalışıyoruz”

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

“Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ilçede yaşamasını sağlamaya çalışıyoruz”
  • 22 November 2017, Wednesday 7:40

Milas Belediyesi tarafından ilçemiz genelinde başlatılan kaldırım yenileme, kilit parke taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmaları hemşehrilerimiz tarafından beğeniyle karşılanıyor.

İlçemizin ihtiyaç duyulan her yerinde kaldırım yenileme, kilit parke taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi, Milas’ı daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirmeye gayret gösteriyor.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamada, Milas Belediyesi’nin yurttaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltici hizmet ve yatırımlarını sürdürdüğü, bu çalışmalar kapsamında ilçemiz genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakılmayacağı belirtilerek, “Milas Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yapılan çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yetkililerden bilgi almayı da ihmal etmiyor” denildi.

İlçemizin birçok noktasında çalışmalarını sürdüren ekiplerin kaldırım düzenlemeleri konusunda da çalışmalarına hız verdiğini dile getiren Başkan Tokat, “Kaldırım ve yol çalışmalarımız kapsamında Kuvayi Milliye, Hamdi Mergen, Ahmet Yesevi ve Güveçdede caddelerimizde çalışmalarımızı tamamladık. Gümüşkesen caddesi üzerinde bulunan yollarımızda yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz daha sonra Gülibrişim Caddesinde asfaltlama çalışmasına başlayacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ve program kapsamında çalışmaları büyük bir titizlikle yürütüyor” dedi.

Başkan Tokat, Milasın cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmalarının sürdürüleceğini söyleyerek, Belediye olarak her zaman vatandaşların rahat ve huzurlu bir ilçede yaşamasını sağlamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık