‘Veda-Teşekkür ziyaretleri’ sürüyor

ÖNDER Haber -

‘Veda-Teşekkür ziyaretleri’ sürüyor
  • 14 December 2016, Wednesday 6:46

Ankara’nın Etimesgut ilçesine tayini çıkan Milas Kaymakamı Fuat Gürel, ilçemizdeki veda ziyaretlerini sürdürüyor… Birçok kurum yöneticisini makamında ziyaret eden Kaymakam Gürel, düzenlenen kahvaltı ve yemekli organizasyonlarla da birçok kişiyle bir araya gelmeye devam ediyor…

 

Başkan Tokat’a ziyaret...

Milas Kaymakamı Fuat Gürel’in Belediye Başkanlığı makamına gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz de hazır bulundu.

Görevde bulunduğu 3,5 yıl içinde göstermiş olduğu yapıcı yaklaşım ve çalışmaları için Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür eden Kaymakam Gürel; “Geldik gidiyoruz, görev sürem içerisinde kurumlar arasında sıcak ilişkiler kurmaya çalıştık ve önemli adımlar attık. Bunda sizin de emeğiniz çok. Milas için güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum, en azından kurumlar arası birlikteliği oluşturduk. Milas hizmete aç bir ilçe, her türlü hizmeti hak ediyor. Gelecek olan yeni Kaymakamımızla da uyum içerisinde çalışacağınıza inanıyorum. Ailem ve şahsıma gösterdiğiniz ilgi için sizlere teşekkür ediyorum” dedi

Ziyareti için Kaymakam Gürel’e teşekkür eden Başkan Tokat ise; “Tayin, işin doğasında var. Öncelikle biz size teşekkür ederiz. Ne yaptıysanız Milas için ve Milas halkı için yaptınız. İnsani ve idari anlamda sizlere alışmıştık. İki yakın dost olarak bu memlekete hizmet ettik. Bizim yakın ilişkilerimiz hizmet anlamında halkımıza da yansıdı. İyi bir idarecilik örneği gösterdiniz, idareciliğin yanısıra iyi insansınız. Keşke biraz daha kalabilseydiniz ve Organize Sanayi Bölgemizi tamamlayabilseydik. Gittiğiniz yerde de başarılı olacağınıza inanıyorum. Bizlerin ilişkileri her zaman devam edecek, Ankara’ya her geldiğimizde sizleri ziyaret edeceğiz. Yeni görev yerinizde başarılar diliyor, Milas adına yaptığınız hizmetler için de size teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette ayrıca Başkan Tokat, Gürel’e bir de teşekkür plaketi sundu.

 

Diğer ziyaret ve

etkinlikler

Önceki sabah saatlerinde Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kahvaltıda ilçemizdeki okul yöneticileriyle bir araya gelen Kaymakam Gürel, gün içerisinde daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, TARİŞ Milas 152 No’lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi, Ziraat Odası Başkanlığı, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası, Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, TARİŞ Milas 153 No’lu Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi Başkanlığı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Milas Süt Birliği Başkanlığı ve Elektrik Üretim A.Ş.’yi (E.Ü.A.Ş) ziyaret etti.

Kaymakam Gürel, önceki gün ayrıca Radyo Gözlem’de bir programa katılarak, Milas’taki görev süresince gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi.

Önceki günkü veda programı, akşam saatlerinde ise Milas Ticaret ve Sanayi Odası Lokalinde düzenlenen yemekle son buldu.

Kaymakam Gürel ayrıca, Kaymakamlık çalışanlarına da, görev süresince yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek birer belge sundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık