Vergi ödemelerinde son tarih 31 Mayıs

Milas Belediyesi tarafından yapılan duyuruda; Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan-Reklam Vergisi ve Katı Atık Ücreti 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceği hatırlatıldı.

Vergi ödemelerinde son tarih 31 Mayıs
  • 08 May 2024, Wednesday 13:12

Mayıs ve Kasım ayı olmak üzere yılda 2 eşit taksitte ödenen Emlak, Çevre Temizlik Vergisi, İlan-Reklam Vergisi ve Katı Atık Ücreti’nin ilk taksiti için son ödeme tarihi 31 Mayıs’ta sona eriyor.

Milas Belediyesi tarafından yapılan hatırlatmada, vergi ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceği, vergi ödemelerini gerçekleştirmeyen mükelleflerin 6183 sayılı kanun gereğince gecikme zammına maruz kalacağı hatırlatıldı.

2024 yılı Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan-Reklam Vergisi ve Katı Atık Ücreti’nin ilk taksitleri www.milas.bel.tr adresinden kredi kartı ile, Milas Belediyesi Ana Hizmet Binası, Ek Hizmet Binası, Güllük, Bafa, Selimiye, Ören, Beçin ve Salı Pazarı’ndaki ödeme merkezlerinden nakit veya kredi kartı ile veya Milas Belediyesi’nin internet sitesinde belirtilen bankaların IBAN adreslerine gönderilerek yapılabilecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık