Yanan fabrikada inceleme …

ÖNDER Haber -

Yanan fabrikada inceleme …
  • 07 September 2016, Wednesday 6:35

İlçemizde bulunan bir balık temizleme ve paketleme fabrikasında çıkan ve kısa sürede büyüyen yangının ardından demir yığınına dönen tesise güvencesi altında olduğu sigorta şirketi tarafından hasar kaydının ve yangının çıkış nedeninin tespiti için ekspertiz gönderildi…

2 Eylül Cumartesi günü Güllük Mahallesi sınırları içindeki Sürsan A.Ş.’ye ait balık temizleme ve paketleme fabrikasında yangın çıkmıştı.

Yangın, Milas Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 2 yangın söndürme uçağının havadan, çok sayıda itfaiye ekibinin ise saatlerce karadan yaptığı müdahaleyle kontrol altına alınarak yapılan soğutma çalışmalarının ardından tamamen söndürülebilmişti.

Tesiste meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, işletmede büyük çaplı maddi zarar meydana gelmişti.

Yangının ardından tesisin güvencesi altında olduğu sigorta şirketi tarafından hasar kaydının ve çıkış nedeninin tespit edilmesi için ekspertiz gönderilerek inceleme çalışmaları başlatıldı.

Çıkış nedeni araştırılıyor

Meydana gelen yangının ardından binada yapılan ilk incelemelerde yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Yangının kesin çıkış nedeni, itfaiye ekiplerinin ve ekspertizlerin yaptığı incelemelerin ardından netlik kazanacak.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık