Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yangında kül olan evin sahiplerine yardım eli

Milas’a bağlı Menteş Mahallesi’nde perşembe günü bir evde yangın çıktı. Yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Alevlerin sardığı evin yanışını gözyaşlarıyla izleyen ve kış günü evsiz kalmanın büyük üzüntüsünü yaşayan aileye yardım, Milas Belediyesi’nden geldi. Başkan Tokat, maddi hasarın giderilmesi ve evin tadilat işlemleri için gerekli birimlere talimat verdi.

Yangında kül olan evin sahiplerine yardım eli

Milas’a bağlı Menteş Mahallesi Akçeşme mevkiinde Mehmet Gezgin'e ait olan evde Perşembe günü yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar tarafından yapılan ihbarın ardından olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Milas Grup Amirliği ekipleri, yangına müdahalede bulundu.
Kimsenin olmadığı bir anda başlayan ve elektrik arızası sebebiyle çıktığı düşünülen yangının ardından ev tamamıyla kullanılamaz hale geldi.
Evlerinin alevler arasında yok olduğunu gören ev sahipleri sinir krizi geçirirken, yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. 
Alevlerin sardığı evin yanışını gözyaşlarıyla izleyen ve kış günü evsiz kalmanın büyük üzüntüsünü yaşayan aileye yardım eli Milas Belediyesi’nden geldi.
Yangında evsiz kalan Gezgin ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yaraların sarılması ve aileye yardımda bulunulması için talimat verdi.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, evlerinin yanışını gözyaşlarıyla izleyen ve kış gününde evsiz kalan Gezgin ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı’nın da bulunduğu ziyarette yangınla ilgili bilgi alan Başkan Tokat, “Yangında neyse ki herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmamış. Bu her şeyden önemli. İtfaiye ekiplerimiz de gerekli çalışmayı yaparak yangını söndürmüş. Evde meydana gelen maddi hasarın giderilmesi ve evin tadilat işlemleri için Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüze ve Fen İşleri Müdürlüğümüze gerekli talimatları verdim. Tadilatın tamamlanması ve ailemizin evine yeniden kavuşması adına gereken desteği acilen sağlayacağız.” diye konuştu.
Milas Belediyesi’nin yardım eliyle üzüntülerinin bir nebze olsun dindiğini söyleyen Gezgin ailesi, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın geçmiş olsun ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “İtfaiye ve sağlık ekiplerimize, güvenlik güçlerimize, yangının söndürülmesi için yardımcı olan mahalle halkımıza, Milas Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat ve Menteş Mahalle Muhtarımız Bayram Arıcı’ya teşekkür ederiz.” diye konuştu.


 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis