Yapı Fuarı, bu yıl Uygur kardeşlerle renklenecek …

Adem KANKAYNAR -

Yapı Fuarı, bu yıl Uygur kardeşlerle renklenecek …

Bu yıl ilçemizde ikincisi 28 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ve 5 gün sürecek olan Milas Yapı, Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’na Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler, sunum ve şovlarıyla renk katacaklar.

Milas Decoboss Güney Ege 2. Yapı, Dekorasyon ve Mobilya Fuarı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, bu sene ikincisi düzenlenecek olan fuarın tanıtımı ve organizasyonun ilçemizi yurt genelinde en iyi şekilde tanıtması adına programda birçok etkinlik ve farklılıklara yer verilecek.

Bu seneki fuarda ünlü şovmen kardeşler Behzat ve Süheyl Uygur, programın birinci ve dördüncü günü sahne alarak hem sunum hem de şov yapacaklar.

28 Mart 2018 Çarşamba günü fuarın açılış sunumunu ünlü şovmen Behzat Uygur yaparken, Behzat Uygur’un Milas’a gelerek böyle bir etkinliğe katılması ilçemizin ve fuarın tanıtımı adına önemli bir katkı sunacak.

Fuarın 4’üncü günü olan 31 Mart 2018 Cumartesi günü bu kez Süheyl Uygur, “Yeşilçam Müzikleri” adlı kabarede kardeşi Behzat Uygur ile birlikte; Serpil Günseli, Ömer Yılmaz, Dilan Çıtak ve Uğur Babürhan adlı sanatçılarla birlikte sahne alacaklar.

Fuar Düzenleme Komitesi bu seneki programa, Uygur kardeşler gibi tüm Türkiye’nin tanıdığı ünlüleri dahil ederek, ilçemizin tanıtımına büyük bir katkı sağlamayı hedefliyor.

Bununla birlikte fuar programında önceki yıla göre farklılıklar yapılarak fuarın hem renkli geçmesi, hem de Milas ekonomisine ve sektöre katkı sağlanması amaçlanırken; bu seneki ziyaretçi sayısı ile fuara katılacak yerli ve yabancı firma sayında da artış bekleniyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık