Yarın ‘Anneler Günü’

ÖNDER Haber -

Yarın ‘Anneler Günü’

Tüm anneler ile anne adaylarını saygılarla, sevgilerle selamlıyor ve dün gazetemizin yayına hazırlandığı saatlerde haber merkezimize ulaşan iki Anneler Günü mesajını yayınlıyoruz ...

 

Muğla Büyükşehir

Belediye Başkanı

Dr. Osman Gürün

Mayıs aylarının ikinci pazarını Anneler Günü olarak kutluyoruz. Bu özel günlerde annelerimize hediyeler alıyor, onları bu özel günde mutlu etmeye çalışıyoruz. Türk kadını ve annelerinin evlatları için, bu ülke için yaptığı fedakarlıkların karşılığını hiçbir şeyle ödeyemeyiz. Toplumsal yapının temeli aile, ailenin de ana direği kadınlardır. Sadece aile hayatında değil, sosyal hayatta, siyasette, ekonomide kadınlarımız söz sahibi olmalı, eğitimleri ve idealleri ile çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık yüzünü her kulvarda temsil etmeli ve yetiştirdikleri evlatları ile geleceğimizi şekillendirmelidir. Dünyanın en özverili insanları, omuzlarında sadece hayatın yükünü değil, evlatlarının yükünü de çeken annelerimiz bizler için her gün özel olmalı, onları yılın her anı mutlu etmeliyiz. Bir demet çiçek ya da hatırlanmanın onları mutlu edeceğini bilerek bu özel günde bütün annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Milas Belediye Başkanı

Muhammet Tokat

Anneler, sevgiyle ve özveriyle çocuklarımızı yaşama hazırlayan, onlara hayatı öğreten ilk öğretmenlerdir. Toplumumuzun her yönden gelişmesi, manevi değerlerimizin korunması ve yaşatılması yine en kıymetli varlıklarımız olan “anneler” tarafından sağlanmaktadır. Varlıklarıyla güç bulduğumuz annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir.

Başta Şehit Anneleri olmak üzere, sevgiyi, vefayı, şefkati, imkânsızı başarmanın örnekleriyle hayatımızda her zaman yol gösterici ve örnek olan tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık