Yarın saat 10’da MİTSO’da

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Yarın saat 10’da MİTSO’da

 

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın, “Ezber Bozan Satış Teknikleri” ve “Pembe Fil” gibi kitaplarıyla çağdaş satış yöntemleri konusunda tanınan Yönetim Danışmanı / Yazar Devrim Ersöz’ü Milas’a davet ettiği, 21 Mart Çarşamba günü Milas’a gelecek olan Ersöz’ün, vereceği seminerde “Çağdaş Satış ve Pazarlama Teknikleri”ni anlatacağı bildirildi.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, stratejik pazarlama, satış yönetimi, eğitim, iletişim, teknolojik uygulamalar ve sunum teknikleri ile sigortacılık ve emeklilik sigortaları konusunda uzman bir isim olan ve bu konuda yazmış olduğu kitapları büyük ilgi gören Ersöz, 21 Mart 2018 Çarşamba günü, 10.00 - 12.30 saatleri arasında “Çağdaş Satış ve Pazarlama Teknikleri” konulu bir seminer verecek.

MİTSO üyelerine açık olarak düzenlenecek seminerde, çağdaş pazarlama yöntemleri hakkındaki görüş ve önerilerini anlatacak olan Devrim Ersöz, kendisine yöneltilecek soruları da yanıtlayacak.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Devrim Ersöz’ün, özellikle satış teknikleri ve sigortacılık konusunda uzman bir kişi olduğunu belirterek, Oda üyelerini seminere davet etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık