Yaz Spor Kurslarında eğleniyorlar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yaz Spor Kurslarında eğleniyorlar

Okulların kapanması ve yazın gelmesiyle ilçemiz Milas’ta birçok spor kulübü, öğrencilerin yaz günlerini spor yaparak ve eğlenerek değerlendirmesi için Yaz Spor Kurslarıyla öğrencilere yönelik çalışmalarını devam ettiriyorlar.

Milas Gençlik Merkezi, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Yeni Milasspor, Milas Menteş Spor Kulübü Egemen 2016, Milas Altınordu, Milas Belediyespor kulüpleri kendi olanakları ile öğrencilerimize yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü de yaz spor kurslarıyla spora ve sporcuya hizmetini deneyimli antrenörleri eşliğinde sürdürüyor.

Voleybolda Mahmut Gökova, Basketbolda İbrahim Şahin, Arzu Özkan, Judoda Celal Yıldız, Hentbolda Tuğçe Handan Demirel ve Güreşte Bünyamin Emik, Mustafa Boylu, Abdullah Aldemir öğrencilere spor eğitimlerinde yardımcı oluyorlar.

Ücretsiz olan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Yaz Spor Kursları Milas Spor Salonunda, güreş eğitimleri ise Milas Güreş Merkezinde veriliyor.

 

Haftanın 5 günü verilen spor kurslarıyla ilçemiz öğrencileri boş zamanlarını spor yaparak ve eğlenerek değerlendirmeye çalışıyorlar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık