Yaz Tatili başladı

Oktay ÇAYIRLI -

Yaz Tatili başladı

2015 – 2016 eğitim öğretim dönemi ülkemiz genelinde düzenlenen karne törenleriyle sona erdi… İlçemizdeki karne etkinliği Dr. Mete Ersoy İlk ve Ortaokulu’nda yapıldı …

2015 – 2016 eğitim öğretim dönemi dün sona erdi. İlçemizde bulunan 132 devlet ve 16 özel okulda öğrenim gören 20 bin 944 öğrenci dün karnelerini aldılar.

İlçemiz merkezinde saat 11’de Dr. Mete Ersoy İlk ve Ortaokulu’nda, Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Karakoç, Şube Müdürleri Akın Coşkun ve Suna Ağdağ’ın katılımıyla karne töreni düzenlendi.

İlk olarak Dr. Mete Ersoy Ortaokulu öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Gürel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Karakoç ve Şube Müdürleri Coşkun ile Ağdağ, öğrencilere karnelerini ve başarı belgelerini verdiler.

Öğrencilere karnelerini verdikten sonra, başarılar dileyerek bazı önerilerde bulunan Kaymakam Gürel, “Bugün okulun son günü. Çok yoğun bir çalışma dönemi geçirdiniz. Son sınıflar seneye yeni yeni okullarda eğitim öğretimlerine devam edecekler. Karnelerimiz bizim yıllık değerlendirmemiz. İnşallah bu karnemizdeki notları iyi değerlendirip tespitlerimizi doğru yapıp yolumuza ona göre devam edeceğiz. Sizlerin başarısı ailelerinizi ve öğretmenlerinizi de mutlu edecektir. Sizlere bundan sonraki eğitim yaşamınızda başarılar diliyorum” dedi.

Öğrencilere tatil önerilerinde de bulunan Kaymakam Gürel, “Uzun bir eğitim dönemi geçirdiniz, yoruldunuz. Uzun bir tatil dönemi de sizleri bekliyor. Bu zamanı televizyon, bilgisayar ve akıllı telefon başında değil, bol bol kitap okuyarak ve sokaklarda arkadaşlarınızla oyunlar oynayarak geçirin” dedi.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Karakoç ise başarılı öğrencileri kutlayıp daha da başarılı olmaları dileklerini dile getirdi.

Kaymakam Gürel ve beraberindekiler daha sonra Dr. Mete Ersoy İlk ve Anaokulu öğrencilerini ziyaret ederek, karnelerini ve başarı belgelerini verdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık