Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni AKP İlçe Başkanı, Milas Basınıyla Buluştu..

​​​​​​​“ÖNCELIĞIMIZ MİLASLI’NIN REFAH VE HUZURUDUR”

Yeni AKP İlçe Başkanı, Milas Basınıyla Buluştu..

AKP Milas 7. Olağan İlçe Kongresi geçtiğimiz ay sonunda yapılmış ve Emin Çelik başkanlığındaki yeni yönetim işe başlamıştı. Emin Çelik, bugün parti binasında verdikleri mütevazi bir kahvaltılı toplantıda Milas basınıyla buluştu.

Toplantının başında, iktidar partisinin Milas temsilcisi olması sıfatıyla, Milas’a ve Milaslılar’a hizmetin en önemli hedefi olduğunu belirten Çelik, “Yönetime, standartları yükseltmek hedefiyle geldik. Hem partimizin hem Milaslıların.. Ortak paydamız Milas’tır. Milas’ı gelecekte daha güzel noktalara getirmek için bu göreve geldik. Bu hedefler için kim bize birkaç adım atarsa, biz ona doğru koşarız” düsturuyla hareket edeceklerinin altını bir kere daha çizerek, vaatlerde bulunmayı sevmediğini, Milasın ihtiyacı olan hizmetleri yerine getirerek, iş yaparak kamuoyuna sunmayı hedeflediğini belirtti. Bu düzlemde, bütün kurumlarla, Milas için birlikte çalışma kararlılığında olduğunu belirtti. Milas’a yapılması gereken hizmetler noktasında, Belediye’nin ihtiyacı varsa onlarla birlikte, başka kurumların ihtiyacı varsa onlarla birlikte, bölgemizin milletvekillerini, bakanlıklardaki yetkilileri harekete geçirmek için çaba göstereceğini, siyasetin en doğru ve hamasetten uzak biçiminin bu olduğuna inandığını belirten Çelik, “bir sure once Kaymakam Bey’le görüşürken, Milas’ın ülkemizin 15-16 ilinden daha büyük bir ilçe olduğunu söyledi. Milas’ın ilçe belediyesi bütçesiyle bu büyük ilçenin idare edilmesinin zor olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle Milas’ı iktidar partisinin göreceği bir ilçe yapmak için göreve geldik” dedi.

Daha sonra yerel basının içinde olduğu koşullar, çalışma koşulları ve basınla ilişkilerin nasıl yürütülmesi konusunda, tek tek basın temsilcilerinin görüşlerini alarak, kendi yaklaşımlarının nasıl olacağı konusunda bilgi verdi.

Samimi ve güzel bir ortamda geçen toplantı sırasında, Milas’ın en temelli sorunlarının neler olduğu konusunda basın temsilcilerinin görüşlerini de alan Emin Çelik, zaman zaman bu tür buluşmaları sürdürmek istediklerini de belirtti.

Bir sure sürdürülen sohbetle buluşma sona erdirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis