Yeni bir ‘nefes alma noktası’ …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Yeni bir ‘nefes alma noktası’ …

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemiz merkezinde, ‘Döner Kavşak’ olarak bilinen noktada yapılan ve akşamları yanan ışıklarıyla renkli bir görüntü sergileyen havuzun çevresi, Milaslıların sıcak yaz akşamlarında ‘nefes’ almak için uğradığı yeni bir nokta oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmanın şeklen ortaya çıkmasıyla, kamuoyunda çeşitli tartışmalara da neden olan Döner Kavşak’taki havuz, özellikle içinde bulunduğumuz sıcak yaz akşamlarında Milaslıların serinlemek amacıyla kullandığı yeni bir alan oldu.

Yaşlı genç, kadın erkek her yaştan insanın özellikle akşamları dışarı çıkarak, etrafındaki banklarda oturduğu yeni havuz, ışıklı görüntüsüyle de dikkatleri çekerken, havuzun çevresine konulan heykeller, kamuoyunda tartışma yarattı. Sosyal medya aracılığıyla açılan tartışmada, kimileri havuzun ortasına bir zeytin ağacı ve dağlarından zeytinyağı aktığının sembolize edilmesi gerektiğini öne sürerken, kimileri de havuzun yeni halinin modern bir görüntü sergilediğini ve Milas’a yakıştığını söylüyor.

Henüz tam anlamıyla çevre düzenlemesinin tamamlanmadığı, buna rağmen Milaslıların son günlerde uğrak yerlerinden biri haline gelen döner kavşaktaki yeni havuz, çalışmanın tamamlanmasıyla net bir şekilde ortaya çıkacak. Her şeye rağmen Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol ve kaldırım düzenlemeleri kapsamında oluşturulan yeni havuz, kentimizin yeni simgelerinden biri olacağa benziyor ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık