Yeni C. Başsavcısı Adem Efe görevine başladı

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Yeni C. Başsavcısı Adem Efe görevine başladı

Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaparken ilçemize Cumhuriyet Başsavcısı olarak ataması yapılan Adem Efe, görevine başladı.

 

Tarsus doğumlu olan ve 2009 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olarak Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başlayan Adem Efe, son olarak 2 yıl Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptı.

Yayınlanan kararname ile Milas Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Efe, görevine başlarken, ilk icraatlarından biri Milas basını ile bir araya gelmek oldu.

Toplumsal duyarlılık, hassasiyet ve masumiyet karinesi açısından doğru haberin önemine değinen Cumhuriyet Başsavcısı Adem Efe; “Doğru haber, toplumu doğru açıdan bilgilendirmenin yanı sıra, masumiyet karinesi açısından da son derece önemlidir. Bu nedenle sizlerden beklentilerimiz bu yöndedir” diyerek, medyanın önemine ve gazetecilik mesleğinin ilkeli ve doğru habercilik üzerine kurulduğuna vurgu yaptı.

Basın mensuplarıyla ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan yeni Milas Cumhuriyet Başsavcısı Adem Efe, Milas’a tayini çıktığında ilçe hakkında mümkün olduğu kadar bilgi edinmeye çalıştığını da ifade etti.

Yeni Milas Cumhuriyet Başsavcısı Adem Efe, Milas adliyesinin iş yükü bakımından birçok ilden daha fazla yoğunluğa sahip olduğunu belirterek; “Bizler, görev süremiz boyunca milletimize ve devletimize en iyi hizmeti sunmaya, adil yargılama esasları çerçevesinde görevimizi yapmaya çalışacağız” dedi.

Adem Efe, evli ve bir çocuk babası.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık