Yeni Hastane Yolu’nun oto korkuluk çalışması tamamlandı

Milas Yeni Devlet Hastanesi’ne giden ve yapımı Milas Belediyesi tarafından tamamlanan Yeni Hastane yolunun, oto korkuluk çalışması da Belediye ekiplerince tamamlandı.

Yeni Hastane Yolu’nun oto korkuluk çalışması tamamlandı

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmesini amaçlayan Milas Belediyesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşların taleplerini ve kentin ihtiyaçlarını önceleyen bir tarzda çalışmalarını sürdüren ekipler, program çerçevesinde Milas’ın dört bir noktasında hizmetlerini tamamlıyor. Geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Milas Devlet Hastanesi’nin alternatif yolunun yapımını 4 bin ton sıcak asfalt kullanarak gerçekleştiren ekipler, hastane yolunun oto korkuluk çalışmalarını da tamamladı.

“Milas’ımıza Hayırlı Olsun”

Tamamlanan çalışmayla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat kentin birçok noktasında çalışmaların devam ettiğini aktararak, “Çalışmalarımızı belirlediğimiz program çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Son olarak Yeni Milas Devlet Hastanemizin 1.5 kilometrelik oto korkuluk çalışmasını tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Milas’ımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık