Yeni Kaymakam Arslan, göreve başladı

ÖNDER Haber -

Yeni Kaymakam Arslan, göreve başladı

Son Kaymakamlar Kararnamesiyle Of Kaymakamlığı’ndan Milas Kaymakamlığı’na atanan Eren Arslan görevine başladı …

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile ilçemize atanan Eren Arslan, dün saat 13’te Milas Hükümet Konağı’na gelerek görevine başladı. Kaymakam Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluş, sivil toplum örgütü yöneticileri ile muhtarlar tarafından karşılandı.

Makam odasına geçtikten sonra Kaymakam Arslan, bekleyen kamu yöneticilerine görevleri başına dönmeleri talimatı vererek, “Önümüzdeki günlerde sık sık bir araya gelip sizlerden ve kurumlarınızla ilgili brifingler alacağız” dedi.

Daha sonra ise makamında bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve bazı kurum amirleriyle kısa süre görüştü.

Ülkemizin güzel bir bölgesi olan Karadeniz’den, bir başka güzel yeri olan Ege’ye geldiğini belirten Kaymakam Arslan, “İnşallah tüm kurum ve kuruluşlarımızla vatandaşa hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah ilçemiz ve değerlerini daha iyi noktalara getireceğiz” dedi.

Kaymakam Arslan’a ‘ilçemize hoş geldiniz” dedikten sonra, ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşların güzel bir ortak çalışma geleneğinin olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “İlçemizde şimdiye kadar ortak aklın yönlendirmesiyle güzel çalışmalar yapıldı. İlçemiz için kurumlarımız ellerinden geleni yaptı” dedi.

Kaymakam Arslan daha sonra, programı takip eden basın mensuplarıyla tanışarak, yerel basın hakkında kısa bilgi edindi.

 

Hoş geldiniz, başarılar

ÖNDER Gazetesi olarak, Milas Kaymakamı Sayın Eren Arslan’a “ilçemize hoş geldiniz” diyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık