Yeni Milasspor Kulübü, 13 Ağustos 2018 Pazartesi günü düzenlenecek ‘Şampiyonluk Yemeği’ne, tüm Milas halkını davet etti.

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yeni Milasspor Kulübü, 13 Ağustos 2018 Pazartesi günü düzenlenecek ‘Şampiyonluk Yemeği’ne, tüm Milas halkını davet etti.

Havuzbaşı Restaurant’ta düzenlenecek olan Şampiyonluk Yemeği için hazırlıklarını sürdüren Yeni Milasspor Kulübü, geçtiğimiz yıllarda da düzenlenen ve geleneksel hale dönüştürülen organizasyonun, Yeni Milasspor’un adına yakışır olması için titiz bir şekilde hazırlıkları sürdürüyor.

Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karabıyık; “1978 yılında kurulmuş, ilçemizin futbol kulüpleri içerisinde lokomotif görevi üstlenen Yeni Milasspor, bu kentin bir markasıdır. Kurulduğu günden bugüne, görev alan tüm yöneticiler, kulübün başarısı için maddi-manevi her türlü gayreti göstermiş, önemli başarıların altına imza atmışlardır. Bu görev şimdi bizde ve bütün yönetim kurulu olarak, aldığımız bu bayrağı en üst noktaya çıkarmak için gerçekten özveri ile çalışıyoruz.

Bu noktada da yalnız olmadığımızı biliyoruz.Çünkü bu kulüp, Milas halkınındır ve Milaslılar da her daim gereken desteği hiç çekinmeden, hiçbir mazeret üretmeden vermişlerdir.Bu anlamda yüreğinde Milas ve Yeni Milasspor sevgisi taşıyan tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

13 Ağustos’ta düzenleyeceğimiz şampiyonluk yemeğimizin de yine renkli ve coşkulu bir şekilde geçeceğinden kuşkumuz yok. O gece halkımız yanımızda olacak ve şampiyonluk kupasını kazanan futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileri bağrına basacaktır. Bizlere şampiyonluk sevincini yaşatanlara teşekkür edecek, dün olduğu gibi bugün ve yarın da yanımızda görmek istediğimizi vurgulayacağız.

Gecemizde, yöremizin değerli sanatçıları Tolga Çandar ve Yasemin Çandar sahne alacak, sürpriz hediye çekilişleriyle, bir arada ve keyifli bir akşam geçireceğiz” diyerek, tüm Milas halkını, düzenlenecek şampiyonluk yemeğine davet etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık