Yeni Milasspor, Kurucu Üyesini kaybetti

ÖNDER Haber -

Yeni Milasspor, Kurucu Üyesini kaybetti

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği yöneticilerinden Serhat ve Nihat Abbak’ın babaları Avni Abbak 71 yaşında vefat etti.

Uzun süredir hasta olan Avni Abbak, tedavisinin sürdürülmesi için bir süre önce götürüldüğü İzmir’de yaşamını yitirdi.

1975 yılında Milas Esnafspor olarak kurulan daha sonra 1978 yılında Milasspor adını alarak Milas sporuna hizmet etmeye başlayan kulübün kurucu üyelerinden olan ve uzun bir süre kulüp bünyesinde yönetim görevinde bulunan Avni Abbak’ın cenaze töreninde Milas sporunun tanınmış isimleri de yeraldılar.

Yeni Milasspor Kulübü Onursal Başkanı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kulübün eski başkanlarından Halil İbrahim Gülen, Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeni Milasspor Süper Amatör Küme Takımı sporcuları ve antrenörleri, Yeni Milasspor Kulübünün eski futbolcuları, antrenörleri, Milas Belediyesi Meclis Üyeleri, ilçemizdeki diğer spor kulüplerinin başkan, yönetici ve sporcuları ile Taraftarlar Derneği yöneticileri, Yeni Milasspor Amigosu Şeker İbrahim Alır, siyasi partilerin yöneticilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda yurttaş Avni Abbak’ın cenaze törenine katıldılar.

9 Nisan Cumartesi günü Adil Ağa Camisinde yapılan cenaze töreni sonrasında Milas Şehir Mezarlığınde toprağa verilen Yeni Milasspor Kulübü Kurucu üyelerinden Avni Abbak’a son görevlerini yapan yurttaşlar, tören sonrasında Avni Abbak’ın oğulları Serhat, Nihat ve Orhan Abbak’a taziyelerini bildirdiler.

Başsağlığı

İlçemiz sporunun önde gelen isimlerinden Avni Abbak’ın yaşamını yitirmesi nedeniyle yaşanan büyük üzüntüyü paylaşıyor, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık