Yeni Milasspor yönetiminden İYİ Parti’ye ziyaret

ÖNDER Haber - Adem KANKAYNAR

Yeni Milasspor yönetiminden İYİ Parti’ye ziyaret

Kısa bir süre önce genel kurulunu tamamlayan ve Ahmet Karabıyık başkanlığında oluşan Yeni Milasspor Kulübü yeni yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Yeni sezon hazırlıkları ve transferlerin konuşulduğu ziyarette Kulüp Başkanı Karabıyık, toplumun tüm kesimlerinden destek beklediklerini söyledi.

İYİ Parti Milas İlçe binasında gerçekleşen ziyarette, İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı ve bazı yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Karabıyık ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları, samimi bir ortamda Yeni Milasspor başta olmak üzere ilçemizin sporda geldiği/bulunduğu nokta, elde edilen başarılar ve geleceğe dönük projeler konuşuldu.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada sözlerine “Sporun ruhunda dostluk var, kardeşlik var, barış var… Toplumu bir araya getiren ve dinamik bir şekilde bir arada tutan bir özellik var” diyerek başlayan Yeni Milasspor Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karabıyık;

“Hangi dalda olursa olsun elde edilen bir başarı bütünüyle topluma mal edilmektedir. Elde edilen başarıda sporcunun adı veya kulübün adı kadar, bulunduğu yerin de adı ön plana çıkmaktadır. Dolayısıyla bir yerin tanıtımına en önemli katkı, sportif başarılarla gerçekleşmektedir. Buna en güzel örnek, geçtiğimiz Haziran ayında başlayan ve içinde bulunduğumuz Temmuz ayında Rusya’da devam eden Dünya Kupası maçlarıdır. Bugün milyonlarca insan ekran başında ve bizzat maçların oynandığı Rusya’ya giderek maçları izliyor.Kentlerin cadde ve sokakları cıvıl cıvıl, rengârenk formaları giymiş insanlarla dolup taşıyor.Umarız bizim ülkemizde de bu tür organizasyonlar yapılır ve Türkiye de, bu tür organizasyonları düzenleyebileceğini bütün dünyaya gösterir.Dolayısıyla sporun ruhunda olan birlikteliği ilçemizde de sağlamamız ve çıtayı daha yukarılara çıkarmamız gerekiyor.Kulübe sağlanacak katkı ve destek, aynı zamanda geleceğe ve gençlere yapılan katkı ve destektir. Milas halkı bugüne kadar üzerine düşeni hep yapmıştır. Gerek halkımız, gerek Belediye Başkanlığımız ve gerekse ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, oda ve dernekler, siyasi partilerimiz, ellerinden geldiği kadar maddi-manevi kulübe destek olmuşlardır. Herkese bu anlamda çok teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki bundan sonra Milaslılar kulüplerine sahip çıkacaklardır” dedi ve yeni sezon hazırlıkları ile yapılan transferler hakkında bilgiler verdi.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı da, yıllardır spor camiasının içinde bulunduğunu ve spor kulüplerinin ne tür sıkıntılarla boğuştuğunu bildiğini belirterek; “Geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirmek için mutlaka sanata ve spora yönlendirmemiz gerekiyor. Bu nedenle spor kulüpleri çok önemlidir.Ancak kulüplerin ayakta kalması, yaşaması ve gençleri en iyi şekilde yetiştirebilmeleri için özellikle maddi konularda desteğe ihtiyaçları var. Bu kentte yaşayan ve halka hizmet etmek için siyasetle uğraşan biri olarak elbette spor kulüplerimize gereken önemi ve desteği vereceğiz.Bir anlamda vermek zorunda olduğumuzu düşünüyorum. İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı olarak elimizden ne gelirse sonuna kadar sizler için yapmaya hazırız” diyerek, ziyaret için Kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık