Yeni Milasspor’a icra şoku!

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor’a icra şoku!

İlçemizin Muğla Süper Amatör Futbol Ligindeki temsilcisi Yeni Milasspor, 2013 - 2014 sezonunda Teknik Sorumlu olarak takımın başındaki Mehmet Alpez tarafından icraya verildi…

2013 - 2014 sezonunun ikinci döneminde takımın teknik sorumluluğuna getirilen Mehmet Alpez, 1,5 yıllık bir anlaşma yapmıştı. 2013 - 2014 sezonunda Yeni Milasspor Kulübü Yönetiminde bulunan Cenker Çetin ve ekibiyle yapılan anlaşma ile takımın antrenörlüğüne getirilen Alpez, 2014 - 2015 sezonunda takıma kazandırılacak futbolcuların transferleri için gereken 250 - 300 bin TL’lik bütçenin yönetim tarafından onay görmemesi sonucunda kulüple yollarını ayırmış ve o günden sonra Yeni Milasspor Kulübü ile Alpez arasında yaşanan sorunlar bir türlü aşılamamıştı.

Yeni Milasspor Kulübü’nün Hasan Özmen başkanlığındaki yeni yönetimine devrolunan bu sorunlar bir türlü giderilemedi ve Yeni Milasspor Kulübü’nün otobüsü icra yoluyla bağlatılarak aracın çalışmasına engel olundu.

Dün Yeni Milasspor Kulübü Spor Tesisleri yanında bulunan otobüs icra kararı nedeniyle kulüp yetkililerinden alınarak Menteş Köyü yanındaki otoparka çekildi.

 

Kulüp yönetimi

tepkisini belirtti

Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özmen kulüp aracının icra yoluyla kulübün elinden alınarak çalışmasına engel olunması nedeniyle yaptığı açıklamada yaşanan bu olaydan duydukları üzüntüyü belirtti.

Yeni Milasspor Kulübü’nün eski çalıştırıcılarından biri olan Alpez ile yaşanan parasal sorunların sonucunda kulüp aracına el konulmasını eleştiren Başkan Özmen, maddi anlamda sıkıntıları olan kulübün yeni sezondaki çalışmaları öncesinde bu tür olayların kendilerini üzdüğünü söyledi.

Yeni Milasspor Kulübü’nün profesyonel bir spor kulübü olduğunu vurgulayan Başkan Özmen, “Bizim dışımızda gelişen olaylar sonucunda yaşanan bu sıkıntılar yeni sezon öncesi Yeni Milasspor Kulübü yönetimi olarak hepimizin moralini bozmuştur” dedi ve şöyle sürdürdü:

“Yeni yönetim olarak bizler, Mehmet Alpez ile anlaşmak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalıştık.”

 

Kulüp binası yıkılacak

2016 - 2017 spor sezonunda kulüp binasının da Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nce yıkılacağını vurgulayan Başkan Özmen, Milas Şehir Stadyumu içindeki gelir kaynağımız olan reklam panolarını da yeni sezonda kullanamayacak olmamızın şokunu henüz atlatamamışken son olarak kulübe gelen icra kararı şoku ile bir kez daha üzüldüklerini dile getirdi.

Başkan Özmen, Yeni Milaspor Kulübü’nün Milas’taki kapısına kilit vurma durumuna getirildiklerini söyledi.

 

Ören’e gideceğiz

“2016 - 2017 sezonunda gerekirse futbolcularımızı ve kulübümüzü Ören’e taşırız” diyen Başkan Özmen “Lig müsabakalarımızı da Ören’de oynamak için Muğla ASKF’ye gereken başvuruyu yapacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık